Am deschis Stop London Bus

Cauti locul ideal unde se îmbina clasicul englezesc cu ospitalitatea romaneasca? Înseamna ca trebuie să ne faci o vizita la Stop London Bus ! În loc de un „Bus Station”, în sensul tradițional al cuvantului, echipa noastră a pregătit un spațiu prietenos, unde poți savura o bautura și o gustare alaturi de romani și străini deopotrivă.
 
Poți alege un ceai englezesc sau o cafea aromata, sa te pregătesti pentru traseu și să te informezi despre Micul Paris. Dacă preferi o gamă autohtona, la Stop London Bus gasești și vin romanesc sau palincă. Mai mult, poți achiziționa un suvenir deosebit, numai bun de povestit celor dragi despre calatoria în cartierele Bucurestilor.
 
Te asteptam cu drag să descoperi tot ce îti poate oferi experienta London Bus!
 
Prima statie Stop London Bus este situata pe Calea Victoriei, nr. 101, la Pravalia nr. 1, Sector 1, București.
Dupa

One response to “Am deschis Stop London Bus”

  1. sorin mitrut says:

    buna ziua , am vazutu busul dvs . si am fost incantat de idee. eu ma ocup de dezvoltarea in parteneriat a unor Centre de informare si promovare turistica impreuna cu inchiriere pentru agrement de triciclete si biciclete electrice . sunt in cautare de parteneri si cred ca am putea sa gasim motive si posibilitati de colaborare reciproc avantajoase. As dori sa va propun daca sunteti intteresati , de exemplu ,de valorificarea punctului dvs “london bus stop ” de pe Calea Victoriei ca Centru Partener City Bike . Din motive de strategie nu am facut inca un site public . insa puteti sa vedeti pe scurt alte centre similare in : sinaia , poiana bv… etc daca accesati profilul meu fe FB : Sorin Mitrut Tango Arte . VA rog sa aveti amabilitatea sa mi raspundeti daca sunteti sau nu interesati . ma numesc sorin mmitrut si ma puteti contacta si telefonic la : 0757189189.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *